Sensör, hız ve motion kontrol, indikatör ve güç kontrol üniteleri ile PLC&HMI otomasyon ürünleri ile hizmet sunmaktadır.

Anotek Elektrik A.Ş. olarak Gefran’ın Ege Bölge bayiliğini yürütmekteyiz.,


Yaskawa Electric, merkezi Kitakyushu, Japonya’da bulunan ve AC sürücü teknolojisi, endüstriyel otomasyon ve robot alanlarında dünyanın lider üreticilerinden birisidir. 1915’te kurulan şirketimizde inovasyonlarımızla her zaman makinaların ve endüstriyel sistemlerin üretkenliğini ve verimliliğini optimize etmeye çabalayarak kendimizi bu sektörlerde öncü olarak gördük.

Sürücü ve Hareket Kontrol

Yaskawa, AC Sürücüleri, Servo Motor ve Sürücüleri, Makina Kontrol Üniteleri, PLC' leri ve HMI' larının yanısıra müşteriye özel sürücü ve kontrol sistemleri ile pazardaki değerlerini yıllardır kanıtlamaktadır. Esnek otomasyon çözümlerindeki deneyimimiz ile sayısız endüstri kolu ve pek çok farklı alandaki uygulamalardan edindiğimiz uzmanlığımız, bizi sistem çözümleri geliştirmeye yönelik yetkin bir ortak haline getirmektedir. Yaskawa' nın geniş ürün portföyü, müşterilerin tek bir kaynaktan kontrolör ürünleri ve güçlü sistemleri elde etmelerini sağlar..