Doğal taş sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından olan MARBLE İZMİR Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 30 Mart-02 Nisan 2022 tarihlerinde 27. kez Gaziemir Fuar alanında kapılarını açtı. Bizler de Anotek Elektrik olarak Ege Bölge Bayiliğini yaptığımız Arlentus Control şirketimizin standındaydık.

İzmir Mermer Fuarı 900’e yakın katılımcısı ile birlikte pandemi sonrası ülke genelinde en fazla katılımcıya ev sahipliği yapan fuarlardan bir tanesi oldu. Son kullanıcılardan, mermer makine imalatçılarına ve sarf malzeme tedariği gerçekleştiren firmalara kadar birçok sektörü bir arada barındıran fuar, ev sahibi katılımcıları ve misafir katılımcıları memnun etti.

Anotek Elektrik olarak bizler de çözüm ortağı olarak çalıştığımız makine imalatçılarımız ve RF çözümler sunduğumuz müşterilerimiz ile böyle büyük bir organizasyonda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Arlentus Control markalı kumandalarımız demir çelik sektörü başta olmak üzere birçok zorlu koşul ortamında çalışmaktadır. Mermer sektörü de bu zorlu ortamlardan bir tanesidir. Gerek çalıştığımız müşterilerimizin geri dönüşleri gerekse potansiyel müşterimizin artışı, uzaktan kumanda çözümlerinde Arlentus Control’ün bu sektörde sayılı firmalardan bir tanesi olduğunu göstermektedir.

Ev sahibi ve misafir katılımcılar için verimli geçen bu fuarda yer aldığımız ve ziyaretlerimizi gerçekleştirdiğimiz için memnun olduğumuzu bildirmek isteriz. Nice güzel fuarlarda görüşmek dileğiyle.